Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HBO skjuter upp Sverigelansering

HBO Nordics lansering i Sverige skulle ha skett under mitten av oktober månad. Nu har företaget skjutit upp lanseringen till ett ännu inte offentliggjort datum.

Som 99mac tidigare skrivit så hade det amerikanska tv-bolaget HBO en nordisk lansering på gång under oktober månad. Med löften om premiärer här i Sverige av avsnitt som visats kvällen innan i USA blev uppståndelsen stor runt den stundande lanseringen. Nu har bolaget meddelat att de skjuter upp den nordiska lanseringen tills vidare, utan att ange ett nytt lanseringsdatum. Bolagets talesperson Hervé Payan säger till SvD Näringslivs nätupplaga att det framflyttade lanseringsdatumet beror på att HBO ännu inte är helt nöjda med tjänsten. Någon närmare information lämnar inte bolaget.

Konkurrenten Netflix lanserades i Sverige för snart två veckor sedan och ledde omedelbart till annonskampanjer och prissänkningar från konkurrenter som ViaPlay och Voddler. Om lanseringen av Netflix påverkat planerna för #HBO Nordic är okänt.

Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.