Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Clive Darra / Flickr

Google planerar egen butikskedja

I ett försök att få ut fler produkter till kunderna sägs Google nu satsa på ett antal egna butiker i storstäder i USA. Sedan tidigare har Google testat egna avgränsade delar i redan befintliga butiker i bland annat England och USA.

Apples vd #Tim Cook har tidigare sagt att han inte tror att Ipad blivit en sådan succé om inte Apple haft egna butiker för att kunna visa kunderna hur produkten fungerar. Kanske har detta fungerat som inspiration för Google, som nu arbetar med att bygga upp en egen butikskedja i USA, skriver 9to5google.

I takt med att #Google satsar på egna produkter inom områden som mobiltelefoner och surfplattor har företaget också börjat öka sin synlighet ute i köpcentrum och butiker. De har bland annat 50 avgränsade delar i redan befintliga butiker hos butikskedjan Best Buy i USA och PC World/Dixons i England. Tillsammans med flygbolaget Virgin Air har företaget också haft stånd på flygplatser.

Planerna på helt egna butiker föddes när Google började fundera på Google Glass, en produkt som företaget tror måste demonstreras för kunderna för att bli en succé.

Google har utbildat personer i att demonstrera företagets satsning på bärbara datorer, Chromebook, för potentiella kunder. De arbetar också med att rekrytera personal för att utveckla egna system för butikskassor enligt en platsannons som företaget postade för två veckor sedan.

Om uppgifterna stämmer kommer de första butikerna att öppna innan årets slut.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.