Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Robert Scoble

Tidigare Apple-evangelist går till Google

Guy Kawasaki är känd för många som "evangelist" på Apple under 80-talet. Bland arbetsuppgifterna var att marknadsföra Macintosh. Nu börjar han arbeta med Android.

Guy Kawasaki var kanske inte först med titeln "evangelist" på visitkortet, men han var sannolikt personen som gjorde yrket känt för många. Under 80-talet var det Kawasaki som på olika sätt marknadsförde Macintosh. Han arbetade med oberoende utvecklare för att få dem mer intresserade av Macintosh och drev också e-postlistor där användare kunde stötta, tipsa och diskutera med varandra.

Kawasaki arbetade på Apple mellan 1983 och 1987 och övergick därefter till att arbeta som skribent och föredragshållare. 1995 var han tillbaka på Apple med titeln "Apple Fellow", en titel som delats ut till personer som Bill Atkinson, Alan Kay och Steve Wozniak. En "Apple Fellow" anses av Apple ha varit särskilt bidragande till persondatorns utveckling.

De senaste åren har Guy Kawasaki skrivit flera böcker och arbetat som riskkapitalist. Hans senaste jobb är på Motorola, som ägs av Google, där han ska arbeta som rådgivare inom design, användargränssnitt och sociala medier, skriver bloggen Cult of Android.

Skriven av Joacim Melin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.