Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dubbel uppdatering av Podcaster

Apples app för uppspelning av poddradio har uppdaterats två gånger om. Ett delvis förnyat gränssnitt och nya funktioner finns på menyn.

Apples egna app för uppspelning och nedladdning av poddradio i IOS, #Podcaster, har fått inte bara en utan två uppdateringar. Appen släpptes i version 1.2 förra veckan där den största synbara nyheten var slopandet av den animerade bandspelaren.

Bland nyheterna finns också möjigheten att skapa egna "radiostationer" i form av spellistor där de titlar du gillar mest uppdateras automatiskt. Det går att välja om stationen ska spelas upp med det senaste avsnittet användaren inte lyssnat på än eller det äldsta avsnittet. Alla favoriter lagras i #Icloud och uppdateras automatiskt på alla dina Iphone eller Ipod Touch-enheter som är anslutna.

Spellistor som synkroniserats från Itunes syns nu i Podcaster, och appen kommer också ihåg vilken poddradio du lyssnade på sist och var i avsnittet du lyssnade. Om du inte lyssnat på de fem senaste avsnitten av en podcast kommer Podcaster automatiskt sluta ladda ned nya avsnitt.

Uppdateringen av Podcaster innebär att appen indexerar om allt användaren redan laddat ned. Det här fungerade inte felfritt för alla användare varför Apple släppte ytterligare en uppdatering till version 1.2.1 som ska lösa det problemet.

Namn
Podcaster
Pris
Gratis
Krav
Iphone 3GS eller senare, IOS 5.1 eller senare.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.