Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppdaterad app

Netflix för IOS blir tydligare

Netflix har uppdaterat sin app för IOS till version 4.0 och bland annat uppdaterat hur man byter avsnitt och väljer undertexter.

Den amerikanska tjänsten Netflix lanserades i Sverige under oktober förra året. Nyligen presenterade företaget kvartalsrapporten för årets första kvartal som visar en start tillväxt. Tjänsten har blivit större än HBO i USA och har där omkring 29,2 miljoner användare. Internationellt har Netflix omkring 7,2 miljoner användare.

Under måndagen släppte Netflix version 4.0 för IOS i App Store med två nyheter i gränssnittet och några mindre buggfixar.

Ipad-användare har fått en ny avsnittsväljare i övre kanten och språkmenyn har blivit smidigare. Iphone-användare får bara den senare uppdateringen som då tar upp hela skärmen.

Netflix har också annonserat planer på att introducera ett lite dyrare familjeabonnemang som ska tillåta fyra strömmar samtidigt, men om det också kommer att släppas till svenska abonnenter är ännu oklart.

Namn
Netflix
Version
4.0
Pris
Gratis, men tjänsten kräver ett abonnemang som kostar 79 kr/mån.
Krav
Kompatibel med Iphone, Ipod Touch och Ipad. Kräver IOS 5.0 eller senare.
Språk
Engelska, svenska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.