Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples huvudkvarter i Cupertino, USA.

Bild: Joe Ravi, Wikimedia Commons

Apples kvartalsrapport

Cook antyder nya spännande produkter väntar i höst

Under tisdagens kvartalsrapportering berättade Apples vd Tim Cook att de kommer lansera nya spännande produkter under hösten och under hela 2014, men ville inte vara mer specifik.

Apples vd, Tim Cook och deras ekonomichef Peter Oppenheimer tog emot frågor efter kvartalsrapporten presenterats under tisdagen. Tim Cook ville inte gå in på några detaljer om vad som väntar framåt bland företagets lanseringar, men sa ändå att Apple har flera överraskningar på gång.

"Våra team arbetar hårt med en del fantastisk ny hårdvara, mjukvara och tjänster som vi är mycket ivriga att presentera under hösten och under 2014. Vi fortsätter att vara väldigt säkra på våra framtida produkter."

Men några ytterligare detaljer blev det alltså inte. Om tidigare rykten har någon sanning kan en av de kommande överraskningarna vara en klocka med IOS, som populärt kallas för Iwatch.

Apples kvartalsrapport låg i linje med tidigare riktlinjer från företaget. Vinsten för deras andra kvartal 2013 blev omkring 63 miljarder kronor och intäkterna omkring 290 miljarder kronor. Tim Cook sa att nedgången i Apples aktie under de senaste kvartalen varit väldigt frustrerande. "Men Apple fortsätter att vara starkt. Det viktigaste målet för företaget kommer alltid att vara att tillverka de mest innovativa produkterna."

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.