Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook kommer till All Things D-konferens

Med omkring en månad kvar till den elfte upplagan av All Things D-konferensen berättar Walt Mossberg att Apples vd Tim Cook kommer för en intervju.

Förra året gjorde Tim Cook sin debut på All Things D-konferensen. Det var hans första stora intervju som ny ledare för Apple. Om snart en månad är det dags för den elfte konferensen från tekniksajten All Things D och Tim Cook kommer på besök igen för en intervju under inledningskvällen. Walt Mossberg, som tillsammans med Kara Swisher gör alla intervjuer under konferensen, skriver:

"Det finns mycket att prata om, från den explosiva tillväxten av den mobila marknaden till den intensiva konkurrensen från flera rivaler, framför allt Googles Android, och det innovativa utbudet från koreanska Samsung. Det kommer också bli intressant att prata om förändringarna på Apple under Cooks ledning, efter att han tog över rodret efter grundaren och industrilegenden Steve Jobs, samt att fråga om vilka nya produkter som är på gång och hur företaget går på en marknad som är under allt mer tryck."

Steve Jobs var gäst på konferensen flera gånger. Bland annat en gång 2007 tillsammans med Bill Gates, grundare av Microsoft.

Jim Dalrymple, känd för sina goda källor på Apple, noterar på bloggen The Loop att eftersom konferensen äger rum bara några veckor före Apples egna WWDC, bör ingen förvänta sig några stora tillkännagivanden från Apple.

D11 konferensen äger rum mellan 28 och 30 maj och videoklipp från alla intervjuer publiceras på sajten för alla som inte fått tag i biljetter.

Ett klipp från intervjun med Cook förra året

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.