Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Samsung

Apples största konkurrent

Samsung visar nya Android- och Windows-enheter den 20 juni

Världens största mobiltelefontillverkare bjuder in till presskonferens. Den 20 juni riktas strålkastarljuset mot London, där nya modeller ska visas upp för omvärlden.

Apples huvudkonkurrent Samsung är världens största tillverkare av mobiltelefoner och en av få som faktiskt tjänar pengar inom området. Nu meddelar Samsung att de kommer att hålla presskonferens i London den 20 juni och då visa upp nya enheter i Galaxy-familjen.

Det kan röra sig om en mindre variant av Iphone-konkurrenten Galaxy S4, men det ryktas även om Galaxy S4 Active, en extra hållbar modell som riktas till användare som tycker om att röra på sig. Bilderna från Samsung ger dock inga glasklara ledtrådar.

Samsung planerar även att lansera nya modeller i ATIV-segmentet, där Windows 8-baserade telefoner och surfplattor ingår. De första modellerna lanserades för snart ett år sedan och nya väntas dyka upp i samband med introduktionen av Windows 8.1 mot hösten eller vintern.

Presskonferensen hålls klockan 20:00 svensk tid den 20 juni på Earls Court i London.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.