Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #36: Semesterappar, nya rykten och lite om tenn

Många har säkert semester nu, men 99mac:s redaktörer möts upp i cyberspace för att prata om nya betaversionen av IOS 7, de senaste ryktena om Macbook Pro och om vilka appar man borde ladda telefonen med som passar extra bra under just semestern.

I veckans avsnitt av 99mac:s #poddradio pratar redaktörerna Ida Lindkvist och Adrian Bengtson om tågresor med SL, batteritorsk i telefonen, startnummer 99 i Vansbrosimningen och så klart en hel del annat.

Det har kommit nya betaversioner av IOS 7, OS X Mavericks och till och med Mountain Lion. Nytt i IOS verkar vara en lite kraftigare variant av typsnittet Helvetica Neue.

Det ryktas om att en kommande Macbook Pro får IGZO-panel. Det låter spännande och skulle kunna innebära en ännu tunnare dator, med mer batteritid och fler pixlar.

Adrian har samlat ihop en bunt appar som är bra att ha under semestern. På tal om semester så kommer det nog bli lite färre poddradio-avsnitt än vanligt under de kommande veckorna då redaktionen också kommer få lite semester snart.

Det blir också lite snack om illegala tenn-gruvor i Indonesien. Bland annat Apple sägs använda tenn från illegala och farliga gruvor i landet. Nu har Apple börjat utreda frågan och förhoppningsvis innebär det att en ändring är på väg.

Slutligen önskar vi alla en Glad Sommar!

Avsnitt: Semesterappar, nya rykten och lite om tenn

Längd 41:25, filstorlek 25,18 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.