Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ikeas katalog för 2014 låter dig placera möblerna virtuellt i hemmet

Möbeljätten Ikeas kommande katalog använder "augmented reality" eller förstärkt verklighet för att låta kunderna placera virtuella möbler i hemmet.

Ikea började använda #förstärkt verklighet, "augmented reality", redan i år när de släppte en app som hör ihop med deras papperskatalog. Appen erbjuder digital bonus information relaterade till produkterna som finns i papperskatalogen. Snart är det dags för lansering av 2014 års katalog i Sverige och nu tar möbeljätten det hela ett steg längre.

Användarna kan med hjälp av en IOS- eller Android-enhet se hur digitala versioner av möblerna skulle se ut hemma genom att läsa av någon av de 90 produktsidorna i katalogen som har stöd för funktionen. Själva katalogen placeras sedan på golvet där man vill att möbeln ska synas. Ikea visar hur det hela fungerar i videoklippet ovan.

Ikea-katalogen för 2014 har redan lanserats i några länder. Till Sverige kommer den 14 augusti enligt Ikeas presskontakt Sara Paulsson.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.