Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple anställer tidigare Levi Strauss-chef

UPPDATERAD. Kanske är Apple något steg närmare att hitta en ny butikschef som kan ta över efter John Browett. En butikschef från Levi Strauss listar nämligen Apple som ny arbetsgivare på Linkedin.

Apples senaste butikschef #John Browett fick sparken från Apple i oktober förra året. Sedan dess har Apples vd Tim Cook varit högst ansvarig för verksamheten medan företaget letat efter en ersättare. Möjligen har de hittat en kandidat i #Enrique Atienza. Han var tidigare chef inom Levi Strauss-koncernen, men listar nu ett okänt jobb inom butiksverksamheten på Apple på sin Linkedin-profil.

Atienza listade också jobbet på Levi Strauss som nuvarande i profilen, men enligt Apple Insider bekräftar en taleskvinna för företaget att han inte längre arbetar för dem. När 99mac kollar på profilen är Apple-jobbet det enda som är nuvarande. Förutom att ha varit ansvarig för företagets butiker under några år har Enrique Atienza arbetat som butikschef för Disneys butiker.

Enligt 9to5mac kommer Atienza att arbeta som chef för flera regioner på den amerikanska västkusten. Flera både interna och externa personer var aktuella för positionen, men Atienza passade i slutändan bäst. Han kommer att börja officiellt i oktober. Enligt webbplatsens källor har Steve Cano som varit på Apple länge fått utökat ansvar för butiksverksamheten. Cano rapporterar till Tim Cook och Atienza till Cano.

Apples tidigare butikschef John Browett anställdes 2012 för att ersätta Ron Johnson. Det var under Johnsons ledning som Apple byggde upp sin butikskedja och han anses ha varit en viktig orsak till att den blev så framgångsrik. Bara tio månader efter att John Browett börjat sitt jobb fick han sparken och sade senare själv att han inte passade in.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.