Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jultidningsförlag lockar med Apple-produkter som inte finns

Bra Förlag skriver i sin broschyr och på webbplatsen att barn som säljer deras jultidningar för en viss summa kan få Iphone 5S eller Ipad 5. Två produkter som ännu inte finns.

Jultidningsförlaget Bra Förlag erbjuder barn premier från Apple som ännu inte lanserats i sin broschyr och på webbplatsen. Säljer barnen för en viss summa kan de få en Iphone 5S eller Ipad 5, skriver Dagens Nyheter.

I broschyren finns en vit eller svart Iphone 5S med följande beskrivning:

"Den senaste i raden av Apples kvalitetstelefoner. Med sin stilrena design, fantastiska bildkvalité och användarvänlighet är den ett sant nöje att använda."

Problemet är att telefonen inte lanserats än. Det är inte heller klart vad Apples nästa telefon kommer att heta även om den kallas för Iphone 5S i alla rykten. Broschyrerna har skickats ut till barn runt om i Sverige och samma beskrivning fanns också med på deras webbplats under torsdagsförmiddagen, men Bra Förlag har efter DN:s samtal ändrat beskrivningen.

Fredrik Jerselius, vd på förlaget menar att de inte är ute efter att lura några barn utan att att de vill erbjuda den senaste Iphone som finns på marknaden.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
29 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.