Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple nära avtal med två stora mobiloperatörer i Asien

Ett avtal mellan Kinas största mobiloperatör China Mobile och Apple sägs vara nära. Dessutom rapporteras att Japans största operatör kommer att börja sälja Iphone i samband med lanseringen.

Under tisdagen den 10 september förväntas Apple lansera nya modeller av Iphone. Nu kommer rapporter om att företaget är nära ett avtal med Kinas största mobiloperatör China Mobile, skriver nyhetsbyrån Bloomberg.

Kina är en viktig tillväxtmarknad för Apple där China Mobile har 63 procent av landets 1,9 miljarder trådlösa abonnenter. Enligt Bloombergs källor kommer avtalet inte att offentliggöras under presskonferensen.

För första gången kommer Apple att visa upp sin presskonferens via satellitlänk i Beijing. Företaget lanserar en Iphone med lite lägre pris som populärt kallas för #Iphone 5C som källan säger är ämnad för den kinesiska marknaden och kommer säljas via China Mobile.

Apple är dessutom nära ett avtal med Japans största mobiloperatör, NTT Docomo som har omkring 62 miljoner abonnenter.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.