Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Steve Jobs barndomshem kan bli skyddat som historisk plats

Huset i Los Altos, Kalifornien, USA där Steve Jobs och Steve Wozniak byggde den första Apple-datorn kan snart skyddas som historisk plats.

#Steve Jobs familj flyttade in i huset i Los Altos, Kalfornien, USA när han började sjunde klass. I garaget byggde Jobs tillsammans med #Steve Wozniak de första 50 Apple-datorerna som såldes till Byte Shop för 500 dollar styck. 1977 grundades Apple och flyttade till närliggande Cupertino där högkvarteret finns kvar än idag.

Huset ligger på 2066 Crist Drive och kan nu märkas som en historisk plats, rapporterar CNN. Det innebär att fastigheten måste bevaras för framtiden. Los Altos Historiska Kommitté har bokat in en utvärdering av huset nästa vecka och skriver:

"Steve Jobs anses vara ett geni som blandade teknik och kreativitet för att uppfinna och marknadsföra en produkt som dramatiskt förändrade sex industrier – persondatorer, animerade filmer, musik, telefoner, surfplattor och digital publicering. Hans inflytande väntas bli kännbart genom flera kommande generationer."

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.