Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Biopremiär

Tävling: Vinn biobiljetter till Jobs

Sverigepremiären för filmen Jobs är inte långt borta, den 8 november är det dags. 99mac har lagt vantarna på 20 biobiljetter till filmen och just du har chansen att vinna två stycken i den här tävlingen.

Redan i januari visades filmen #Jobs upp på Sundancefestivalen och blev sedan försenad flera gånger på väg till biograferna. Nu närmar sig äntligen Sverigepremiären av filmen där vi får se Ashton Kutcher gestalta Apples forna frontfigur Steve Jobs i både med- och motgång. Enligt SF Bio handlar filmen om hur Jobs gick från att vara hippie till en respekterad it-legend.

Jobs är den sanna historien om den nu bortgångne visionären och grundaren av Apple, och om de banbrytande innovationer som gjorde att han gick från att vara en modest och egensinnig hippie till världens mest respekterade it-legend.

Apples medgrundare Steve Wozniak är så klart med i filmen och spelas av Josh Gad, medan Joshua Michael Stern står för regin. 99mac har lagt vantarna på hela 20 biljetter att tävla ut bland alla läsare, och den här gången krävs det ett öga för skönhet i kampen om priserna.

Tävlingsmoment

Steve Jobs och Steve Wozniak lade grunden för några av världens vackraste produkter bakom garageporten i Los Altos, Kalifornien. Med det i ryggen är det naturligt att även 99mac:s tävling går i skönhetens tecken, och vad är egentligen finare än datorer med äpplen på? Om redaktionen får välja är i alla fall närmaste Mac ett givet val som kvällens biodejt.

Uppgiften är helt enkelt att på bästa sätt klä ut och förbereda din älskade Mac för en magisk helkväll på biografen, komplett med romantik och oförglömliga stunder i mörkret. Kreativitet och humor premieras, och i potten ligger två rykande färska biljetter till Jobs för tio glada vinnare.

Instruktioner

  • Ta en bild av hur din Mac kommer att se ut under biodejten.

  • Ladda upp bilden som kommentar till tävlingen.

  • Luta dig tillbaks och vänta på avgörandet!

Lämna in ditt bidrag senast 31 oktober 2013. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM). Läs de fulla tävlingsvillkoren sist i artikeln.

Priser

1-10:e pris: 2 st. biobiljetter (valfri tid och plats) till Jobs

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.