Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple presenterar sitt stora byggprojekt i Cupertino med film

Planerna för det rymdskeppsliknande huvudkontoret Apple vill bygga i Cupertino går vidare. Apple släpper nu en film där Steve Jobs är med och berättar om Campus 2 som projektet kallas.

Bara månader före Steve Jobs gick bort presenterade han själv planerna för ett nytt huvudkvarter för Apple i Cupertino, USA. Den runda byggnaden med en stor park i mitten liknar kanske mest ett rymdskepp och kallas för #Campus 2. Apple hoppas kunna påbörja bygget redan i år och har nu publicerat en film från ett möte med stadsfullmäktige i #Cupertino.

Steve Jobs är med i filmen och berättar blanda annat att Apple alltid varit i Cupertino och är stolta över att vara där. Apple lägger stort fokus på att byggnaden ska vara miljövänlig och energieffektiv.

Om projektet blir godkänt och allt går enligt planerna kan byggnaden invigas tidigast 2015. Den slutgiltiga omröstningen av stadsfullmäktige görs den 15 oktober, enligt 9to5mac.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.