Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Svenska tjänsten Readly lanseras i USA

Readly lanserades i Sverige i mars i år. Med ett abonnemang får användarna tillgång till alla tidningar som är anslutna till tjänsten. Nu lanseras tjänsten också i USA.

Svenska tjänsten #Readly erbjuder abonnemang som ger användarna tillgång till alla anslutna tidningar och lanserades här i mars i år. Enligt ett pressmeddelande är det nu dags att lansera tjänsten i ytterligare länder och först ut är USA.

Från start är bland andra Bonnier Corporation med bland de anslutna förlagen och det finns 75 tidningstitlarna med, bland andra Popular Science och Outside. Målet är att "snabbt gå om de etablerade konkurrenterna i USA och ha störst utbud av alla tidskriftstjänster med obegränsad läsning till fast pris."

– USA är redo för en produkt som Readly. De amerikanska konsumenterna har med överväldigande tydlighet sagt att de gillar modellen med Spotify för musik och Netflix för filmer. Kunderna är redo att läsa tidskrifter elektroniskt. Nästan alla har en dator. 45 procent äger en smart mobil och nästan en tredjedel av hushållen har en läsplatta , säger Per Hellberg, vd för Readly.

Här i Sverige kostar tjänsten 99 kronor i månaden och kunderna får då tillgång till drygt 100 svenska tidningar. Det finns planer på att lansera tjänsten i ytterligare länder, Storbritannien och Tyskland står på tur.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.