Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung öppnar butik i Sverige tillsammans med Phonehouse

I samarbete med butikskedjan Phonehouse öppnar Samsung ett 60-tal butiker som enbart kommer att sälja den koreanska elektronikjättens produkter. En av butikerna hamnar här i Sverige.

Apple har en framgångsrik butikskedja världen över som kompletterar deras näthandel och ett antal återförsäljare. Deras senaste kvartalsrapport är full av rekord, bland annat sålde de fler Iphone än något kvartal tidigare. Medan det går väldigt bra för Apple är det konkurrenten Samsung som är störst i världen när det gäller mobiltelefoner och enligt ett pressmeddelande satsar nu även den koreanska elektronikjätten på traditionella butiker.

Planerna har tagits fram tillsammans med den brittiska butikskedjan Carphone Warehouse som i Sverige går under namnet Phonehouse. Totalt ska ett 60-tal butiker runt om i Europa konverteras till Samsung-butiker med "premiumkänsla". De kommer att enbart sälja telefoner, plattor, bärbara datorer och andra mobila enheter från Samsung.

Konceptet har prövats i Spanien och kommer utökas till Storbritannien, Irland, Tyskland, Portugal, Nederländerna och Sverige. Exakt vilka butiker som kommer att göras om är ännu okänt.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.