Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tivoli Model Three – klockradio nu med Bluetooth

Klockradion Model Three känns igen på den klassiska designen med sin låda av trä. Nu blir insidan modernare då tillverkaren Tivoli Audio lägger till Bluetooth-funktionalitet.

En av deras mest kända produkter, den bärbara radion PAL.

Amerikanska Tivoli Audio har gjort sig kända för sina klassiska välljudande radioapparater sedan starten år 2000. En av grundarna var ljudingenjören och formgivaren Henry Kloss som under sin tid på företaget tog fram bordsradioapparaterna Model One och Model Two.

Företaget har också klockradion Model Three som nu kommer i en uppdaterad version. Det går precis som på förra versionen att lyssna på antingen AM- eller FM-radiostationer eller på eget ljud via AUX-ingången på baksidan, men nu har Tivoli också lagt till trådlöst ljud via Bluetooth. Det blir inte företagets första modell som uppdateras med trådlöst ljud, sedan tidigare finns bland annat den bärbara radion PAL och Model One.

Model Three finns i fyra olika färgkombinationer: svart/silver, vit/silver, körsbär/grå eller valnöt/beige och ett exemplar blir ditt för 2 999 kronor.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.