Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Realmac migrerar användare från Clear+ till originalappen Clear

Realmac vill ställa saker till rätta och återgår till att bara ha en version av Clear i App Store. Användare av Clear+ ges två chanser att migrera gratis till originalversionen av Clear som får stöd för Ipad.

Realmac Software fick mycket kritik när de lanserade betalappen Clear+, en separat Ipad-version av deras populära att-göra-app #Clear. Befintliga användare reagerade negativt då lanseringen betydde att originalappen Clear inte skulle få några fler uppdateringar.

Utvecklaren beslutade då att behålla båda versionerna i App Store, Clear som en version enbart för Iphone och Clear+ som en universal app. I ett brev publicerat idag går Realmac ut med nyheten att de kommer att göra Clear gratis under 24 timmar för att låta användare av Clear+ migrera över till den första appen för att förenkla allt för användarna och bara ha en app i App Store.

"Vi kommer att gå tillbaka till en universalapp av Clear för IOS som får stöd för Ipad. Om du redan äger en version av Clear behöver du inte göra någonting eftersom vi precis lanserat en uppdaterad version av appen med Ipad-stöd.

Eftersom Apple inte erbjuder något sätt att migrera användare mellan kopior av appar, kommer vi att göra Clear gratis under 24 timmar så att användare av Clear+ kan flytta till korrekt version gratis.

För att se till att så många som möjligt får chansen att flytta till Clear, kommer vi att göra det här två gånger under de kommande veckorna."

Användare kan anmäla sin e-postadress på samma sida som brevet finns publicerat och kommer då att meddelas när appen blir gratis för att inte riskera att missa det.

Namn
Clear – Tasks & To-Do List
Plattform
IOS
Utvecklare
Realmac Software Limited
Version
1.3.6
Pris
39,00 kronor
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Engelska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.