Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

TV4 Play kommer till Apple TV

Apple TV-användare får nu tillgång till TV4 Play. Kanalen blir först ut bland de skandinaviska tv-tjänsterna att släppas in i Apples enhet.

Apple har på senare tid släppt in allt fler kanaler i Apple TV, men de svenska tv-tjänsterna har lyst med sin frånvaro. Det blir det ändring på nu då #TV4 Play släpps till enheten. Play-tjänstens kanalchef Annika Järund Larsson säger i ett pressmeddelande att de är stolta över att vara först.

"Vi är enormt stolta över att vara den första skandinaviska tv-tjänsten som lanseras i Apple TV. Nu blir det ännu lättare för tittarna att ta del av TV4-Gruppens breda utbud av nöje, aktualitet, sport och nyheter."

Användare får tillgång till hela avsnitt av program i upp till sju dagar efter sändning. Tittare med TV4 Play Premiumabonnemang får tillgång till ett ännu bredare utbud och kan se programmen under en längre tid.

Dessutom kommer nya funktioner till Play-tjänsten i samband med det här. Det går nu att favoritmarkera program, inloggade användare får en personlig spelkö och avsnitt startar automatiskt där uppspelningen slutade senast. De här funktionerna kommer rullas ut på övriga plattformar successivt, enligt pressmeddelandet.

Tyvärr kommer bara utvalda program att släppas i HD-kvalitet, men kanalen meddelar att utbudet kommer att utökas under våren och att fler program kommer visas i HD.

Den nya kanalen dyker upp automatiskt i #Apple TV och kräver inte att användare laddar ned någon särskild uppdatering.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.