Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mavericks uppdateras till 10.9.2

Apple uppdaterar sitt operativsystem OS X Mavericks med en del nya funktioner. Dessutom lagas den kritiserade SSL-buggen.

Som väntat har nu Apple släppt en uppdatering till OS X Mavericks. Versionen är 10.9.2 och uppdateringen innehåller både några nya funktioner och säkerhetsuppdateringar. Mest brådskande är problemen med verifikationen av SSL-anslutningar som nu ska vara åtgärdat.

Med uppdateringen kommer en del nya funktioner som möjligheten att använda Facetime för ljudsamtal och att kunna se väntande samtal i både ljud- och videosamtal. Nu går det också att blockera användare i Imessage och Facetime.

Buggar som lösts är bland annat i Mail där man nu ska ha åtgärdat problemet med att ta emot e-post från vissa leverantörer. Stöder för Gmail-konton har också förbättrats med tjänstens arkiv-funktion och märkning av mail. Apple har också ökat stabiliteten för nätverksanslutningar via SMB2 och VPN. Apple har ett supportdokument som listar alla nya funktioner och buggfixar.

För de som fortfarande använder äldre versioner av OS X har Apple också släppt säkhetsuppdateringar till Mountain Lion och Lion.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.