Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

David Fincher kan regissera kommande Steve Jobs-film

Enligt The Hollywood Reporter förhandlar den kände regissören David Fincher om att ta sig an Aaron Sorkins film om Steve Jobs.

Manusförfattaren Aaron Sorkin är känd för tv-serier som Vita Huset och The Newsroom, och har även skrivit filmer som Oscarsbelönade The Social Network. I januari rapporterades Sorkin ha skrivit färdigt manuset till en kommande film om Apples grundare Steve Jobs.

Filmen baseras på Walter Isaacsons biografi om Jobs, och sägs utspelas i tre akter, före tre olika produktlanseringar. Inga detaljer är kända om när projektet kan börja filmas, eller när filmen kan komma att ha premiär. Enligt The Hollywod Reporter har filmbolaget Sony nu närmat sig David Fincher om att vara regissör.

David Fincher har tidigare regisserat succéer som Seven och Fight Club. Han var också regissör för Aaron Sorkins The Social Network om Facebooks grundare Mark Zuckerberg. Förhandlingarna uppges ännu vara på ett tidigt stadium, och ingenting är beslutat. Sedan tidigare är Apples medgrundare Steve Wozniak involverad i filmen som konsult.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.