Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft vill få Xbox Live till IOS och Android

Det sociala spelnätverket Xbox Live kan snart fungera över flera plattformar. Microsoft har planer på att utöka tjänsten till IOS och Android.

Microsofts motsvarighet till Apples Game Center heter #Xbox Live. Tjänsten låter användare hitta kompisar och lagrar spelprestationer från spel från Xbox, Windows eller Windows Phone. Men företaget har stora planer för sin speltjänst, skriver The Verge.

Xbox Live ska bli tillgänglig från fler plattformar framöver enligt källor till den amerikanska tekniksajten. Bland annat finns det planer på att få ut tjänsten till IOS och Android. I en jobbannons där företaget sökte utvecklare för att hjälpa till att bygga om Xbox Live avslöjades delar av planerna.

"Vi kommer att skapa ett modernt ramverk med öppen källkod som är lätt, utbyggbart och skalbart över olika plattformar inklusive Windows Store, Windows Phone, IOS och Android."

I skrivande stund verkar annonsen vara borttagen. Genom att göra Xbox Live lättare att integrera med spel och appar vill Microsoft "vinna tillbaka" spelutvecklare från sina konkurrenter. Som tjänsten fungerar nu krävs certifiering och tillstånd från Microsoft, men i framtiden planerar företaget att ha färre restriktioner och bättre verktyg för att låta spelutvecklare integrera funktionaliteten i sina titlar.

IOS-användare har idag tillgång till #Game Center som funnits sedan 2010. Sedan två år tillbaka finns tjänsten också till Mac. Android-användare har #Google Play Games för att tjäna prestationer, hitta vänner och dra igång spelomgångar eller utmaningar.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.