Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft Onenote kommer till Mac

Mac-användare kan se fram emot en gratis version av anteckningsprogrammet Microsoft Onenote senare den här månaden. Programmet finns sedan tidigare för pc och mobiler.

Microsoft Onenote är ett anteckningsprogram för att samla bland annat text, bilder, skärmdumpar, länkar och ljudklipp som lanserades för pc år 2003. Senare den här månaden är det dags för Mac-debut för programmet då Microsoft tar upp konkurrensen med molntjänsten #Evernote i spetsen. Onenote för Mac sägs dessutom bli gratis, rapporterar The Verge.

"Microsoft planerar att lansera Onenote för Mac senare den här månaden. Källor insatta i företagets planer säger till The Verge att Mac-applikationen är en del av en bredare insats för att utöka funktionerna i Onenote."

#Onenote har sedan introduktionen släppts för IOS, Android och molnet, men den fulla versionen har kostat pengar för Windows. Enligt The Verge blir både Mac- och pc-versionen snart gratis och innebär att applikationen frigörs helt från Office-sviten.

Programmet får några nya funktioner för att locka användare från konkurrenterna. En sådan låter användare klippa ut delar av webbsidor direkt till Onenote via tilläggsprogram till webbläsare som Chrome, Internet Explorer och Firefox.

En marknadschef på Microsoft avslöjade under Cebit-mässan i Tyskland som pågår nu att Office-programmen för Mac kommer att uppdateras någon gång under året.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.