Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Färre krascher med IOS 7.1

Antalet appar som avslutas oväntat har gått ner betydligt med uppdateringen IOS 7.1 visar en rapport från Crittercism.

Den första versionen av Apples mobila operativsystem IOS 7 led av irriterande buggar som ofta fick appar att krascha, eller hela hemskärmen att starta om. Crittercism, ett företag som ägnar sig åt att kartlägga mobil prestanda, har nu publicerat en rapport som visar att den nya uppdateringen 7.1 har förbättrat läget betydligt, rapporterar Recode.

Enligt Crittercism har andelen appar som kraschar under IOS 7.1 sjunkit till 1,6 procent. Detta är att jämföra med 2,1 procent för den tidigare versionen av IOS 7. Intressant nog är även denna siffra lägre än den var för IOS 6, som enligt Crittercism hade ännu större problem med kraschande appar.

Crittercism skriver också att de flesta som uppdaterar till 7.1 gör det från IOS 7, men att ett stort antal användare också fortsatt att köra IOS 6, och nu väljer att uppdatera direkt till 7.1.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.