Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Film om Steve Jobs

Fincher vill ha Christian Bale som Steve Jobs

Steve Jobs-filmen baserad på Walter Isaacson-biografin kan börja spelas in i slutet av året. Regissören David Fincher är aktuell för regissörsrollen – men ställer bara upp om Christian Bale spelar Steve Jobs.

I slutet av året ska Aaron Sorkins manus om Steve Jobs förvandlas till film som ännu saknar en offentlig titel. David Fincher förhandlar nu om att regissera filmen åt Sony och ett av hans krav är att Oscars-belönade skådespelaren Christan Bale ska spela Steve Jobs, skriver The Wrap.

Regissören ska ha haft ett möte med Sony där han sagt att han bara tänker ta jobbet om Bale spelar Jobs, enligt källor till sajten.

Christian Bale nominerades till en Oscar för sin roll i American Hustle som går på svenska biografer nu och har tidigare vunnit en för sin biroll i The Fighter. Mest känd är skådespelaren kanske för sin roll som Batman i hela tre filmer. Bale har inte fått erbjudandet om att spela Apples grundare och tidigare vd än då han för tillfället har tagit ledigt efter en annan avslutad filminspelning.

Sorkins manus baseras på boken av Walter Isaacson och består av tre scener med var sin produktlansering, nämligen Macintosh, Next och den första Ipod-modellen.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.