Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

App Store uppmärksammar indiespel

App Store har lagt till en ny avdelning som uppmärksammar olika indieutvecklare och deras spel. Först ut är en svensk studio.

Många av de senaste årens mest kritikerrosade spel har utvecklats av små oberoende studios eller enskilda personer. Nu finns en ny avdelning på App Store som lyfter fram utvalda spel från just den här kategorin av utvecklare.

Först ut är svenska Simogo, som bland annat låg bakom ett av förra årets mest omtalade spel Year Walk. Spelet kammade hem höga betyg och flera utmärkelser, bland annat en Unity Award för bästa 2D-spel.

Simogo grundades av Simon Flesser och Magnus "Gordon" Gardebäck 2010, och har sedan dess utvecklat spel för IOS och andra plattformar. Förutom Year Walk ligger Simogo också bakom det rytm-baserade spelet Beat Sneak Bandit samt Bumpy Road – vilket beskrivits som "en kärlekshistoria på fyra hjul". Studions senaste spel, Device 6, är ett äventyrsspel som får största delen av fokuset i App Store. Om det finns att läsa:

"Med Device 6 har [Simogo] tagit allt de lärt sig och levererat en otrolig hybrid mellan textäventyr och pusselspel som låter dig utforska en interaktiv roman. Det är en upplevelse skräddarsydd för Ipad, Iphone och Ipod Touch – och det unika spelsättet gjorde Device 6 till en av kandidaterna för "Årets spel 2013"

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.