Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple lanserar snart ny bärbar 12-tummare utan fläkt

Apple ryktas vara redo att snart lansera en ny bärbar dator med 12-tums Retinaskärm utan inbyggd fläkt. Den nya tunnare designen sägs också få en pekplatta utan fysisk knapp.

Den första #Macbook Air lanserades 2008 med en 13-tumsskärm. Två år senare fick den sällskap av en modell med 11,6-tumsskärm. Designen har förblivit densamma fram till idag, men det kan det snart bli ändring på enligt nya rykten.

En användare på det kinesiska forumet Weiphone.com avslöjar flera detaljer om en ny bärbar dator från Apple. Enligt Apple-sajten Macrumors är uppgifterna trovärdiga då samma användare publicerade bilder på Macbook Pro 13-tum med Retinaskärm innan den officiellt lanserades.

Denna nya modell sägs få en 12-tumsskärm vilket placerar den mellan dagens två modeller av Macbook Air storleksmässigt. Kanske tyder det på att den kommer att ersätta de båda. Genom att göra skärmens ramar tunnare skulle det vara möjligt att göra datorn mindre än den nuvarande 11,6-tummaren. Den nya 12-tummaren ryktas också få Retinaskärm.

Apple sägs också arbeta på en ny tunnare design utan inbyggd fläkt och istället använda passiv kylning. Inlägget på det kinesiska forumet beskriver också en pekplatta utan knappar. I en tidigare patentansökan beskriver Apple en pekplatta som med en matris av sensorer och manöveringsorgan efterliknar funktionen i en vanlig pekplatta utan någon fysisk knapp.

Personen skriver att 12-tumsmodellen kommer att lanseras "snart" och att de nuvarande #Macbook Pro-modellerna inte kommer att få någon uppdatering förrän tidigast i september i år.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.