Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple stänger WWDC-lotteri ikväll

Ikväll stänger Apple möjligheten för registrerade utvecklare att anmäla sig till lotteriet av WWDC-biljetter. Sent inatt får de utvalda besked via mejl.

Tidigare år har biljetterna till Apples årliga utvecklarkonferens #WWDC sålt slut bara minuter efter att biljetterna släppts. I år provar Apple ett nytt system för att sälja biljetter till intresserade utvecklare.

Sedan förra torsdagen har registrerade OS X- eller IOS-utvecklare kunnat anmäla sitt intresse att få köpa biljetter till WWDC. Ikväll klockan 19.00 svensk tid är sista chansen att skicka in sin intresseanmälan och Apple kommer att kontakta de utvalda via mejl klockan 2:00 på natten mot tisdagen svensk tid.

Biljetterna kostar 1 599 dollar, motsvarande 10 455 kronor. För utvecklare som inte får tag i några biljetter lägger Apple upp videoklipp från de olika sessionerna.

WWDC börjar den 2 juni i San Francisco, USA och pågår under fem dagar.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.