Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bilder påstås visa kommande Iphone 6

Det har börjat läcka flera bilder som påstås visa delar, prototyper eller verktyg från tillverkningen av en kommande Iphone-modell. De senaste kommer från skaltillverkare på en mässa i Hongkong.

Under de senaste dagarna har det läckt ut flera bilder som påstås visa delar av en kommande generation av Apples Iphone, populärt kallad för Iphone 6. Det har också kommit bilder på verktyg som används i tillverkningsprocessen och nu senast kommer prototyper som används av tillbehörstillverkare som vill vara tidigt ute med skal till den ännu inte lanserade enheten.

Den japanska bloggen Macotakara har besökt mässan Hongkong Electronics och satt samman videoklippet nedan.

Många av de läckta bilderna kommer från den kinesiska tjänsten Weibo och en av bilderna påstås visa framsidan av en kommande Iphone. Franska sajten Nowhereelse fick tag på bilder av delar från tillverkningsprocessen som de tror ska användas till en 4,7-tums enhet.

Apple förväntas lansera en eller flera nya modeller av Iphone först i höst, men fram till dess lär vi få se ännu fler bilder av det här slaget.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.