Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya försäljningschefen Angela Ahrendts börjar på Apple nästa vecka

Tim Cook berättade under kvartalsrapporten att deras nya försäljningschef Angela Ahrendts börjar på företaget nästa vecka.

I oktober förra året meddelade Angela Ahrendts att hon skulle sluta som vd för modeföretaget Burberry för att istället bli försäljningschef över Apples fysiska butiker och näthandeln. Apple har inte haft någon chef i den här positionen sedan John Browett fick sparken i oktober 2012.

Apples vd Tim Cook berättade under kvartalsrapporteringen på onsdagskvällen att Ahrendts kommer att börja arbeta nästa vecka och då lär hon dyka upp bland de andra cheferna på Apples biografi-sida på nätet.

Angela Ahrendts ärades nyligen av Storbritannien för sina insatser inom affärslivet och kan numera lägga till DBE efter sitt namn vilket står för "Dame of the Brittish Empire", rapporterade Daily Mail. Hon är inte ensam om äran på sitt nya jobb, Apples chefsdesigner Jonathan Ive har fått motsvarande utmärkelse tidigare.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.