Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung vill prata om hälsa i slutet av maj

I slutet av maj bjuder Samsung in media till ett hälsorelaterat evenemang i San Francisco. Det är bara dagar före Apple förväntas visa upp IOS 8 och appen Healthbook.

Det är mycket prat om hälsa i teknikbranschen. Det finns snart inga elektronikföretag som inte lanserat någon form av smart armband som mäter steg, sömn och kalorier och synkroniserar med bärarens smarta mobil. Nu bjuder Samsung in till ett evenemang den 28 maj i San Francisco och säger att "ett nytt samtal om hälsa börjar snart", rapporterar Engadget.

Företaget har tidigare introducerat de smarta tillbehören Gear 2, Gear 2 Neo och Gear Fit, men har nu något nytt att berätta även om det än så länge är oklart vad eventet kommer att handla om. Tidsmässigt ligger deras event bara dagar före Apples utvecklarkonferens WWDC drar igång.

Apple förväntas under konferensen visa upp nästa stora version av sitt mobila operativsystem IOS 8, där en av nyheterna tros vara den hälsorelaterade appen Healthbook. Apple har anställt flera personer med inriktning på hälsa och träning under de senaste åren och det ryktas mycket om en #Iwatch, eller någon form av armband.

Sedan Nike meddelat att de kommer att lägga ned utvecklingen av Fuelband-hårdvara och istället satsa på samarbeten med bland andra Apple är det inte omöjligt att tänka sig att Apple kommer nyttja Fuel-plattformen i kombination med Healthbook eller Iwatch.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.