Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bill Gates säljer fler av sina Microsoft-aktier

Microsofts grundare Bill Gates fortsätter att sälja av sitt innehav av aktier i bolaget. I den nuvarande takten kommer han helt sakna inflytande i bolaget om fyra år.

Bill Gates grundade Microsoft tillsammans med Paul Allen år 1975, och satt som vd fram till år 2000 när rollen övertogs av Steve Ballmer. När Microsoft gick ut med sitt första emissionserbjudande 1986 ägde Bill Gates 49 procent av bolaget, vilket har gjort honom till en av världens rikaste människor.

De senaste åren har Bill Gates sålt av 20 miljoner andelar aktier varje kvartal enligt en på förhand uppgjord tidsplan. Om han fortsätter i samma takt kommer han inte längre ha något innehav i bolaget år 2018. Detta enligt en rapport från Reuters.

Med försäljningen av aktier som skedde denna vecka har Microsofts tidigare vd Steve Ballmer nu gått om Gates som företagets enskilt störste aktieinnehavare. Ballmer avgick som vd i februari, men har behållit sitt innehav på 333 miljoner aktieandelar. I dagsläget äger Bill Gates cirka 330 miljoner andelar.

Både Ballmer och Gates är med stor marginal de båda enskilt största aktieägarna, med ett innehav som motsvarar cirka fyra procent var av Microsoft.

Bill Gates sitter fortfarande med i Microsofts styrelse, och uppges lägga ungefär en tredjedel av sin tid som teknisk rådgivare åt den nyligen tilsatte vd:n Satya Nadella.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.