Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Chang Doon-hong, tidigare chef över mobildesign på Samsung kommer istället att arbeta med övergripande designstrategier för hela företaget.

Samsung byter ut chefen för mobildesign

Hyllningarna av den senaste mobilen Galaxy S5 har uteblivit och nu byter Samsung ut chefen för mobildesign.

Samsung är världens största tillverkare av mobiltelefoner och deras Galaxy-serie har varit mycket framgångsrik, men den senaste mobiltelefonen Galaxy S5 har fått ett ljummet mottagande på marknaden och nu gör företaget förändringar bland designcheferna.

Chang Dong-hoon, tidigare chef över mobildesign, blir nu istället chef över Samsungs designcenter, en avdelning som ansvarar för företagets övergripande designstrategi, enligt en talesperson för Samsung.

"Förändringarna gör det möjligt för Chang att fokusera mer på sin roll som chef för designstrategiteamet, företagets designcenter som ansvarar för den långsiktiga strategin inom Samsungs alla verksamheter, inklusive mobila kommunikationer."

Den tidigare designchefen ersätts av Lee Min-hyouk som enligt Reuters haft en viktig roll i designen av Galaxy-mobilerna. Det återstår att se hur det här kommer att påverka framtida produkter från den sydkoreanska elektronikjätten.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.