Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple förlitar sig på Samsung för Ipad‑skärmar

Samsung och Apple må vara bittra fiender i rättssalar runt om i världen, men den koreanska elektronikjätten levererar flest skärmpaneler till Ipad.

Apple och Samsung har ett komplicerat förhållande till varandra. Nyligen spenderade företagen återigen tid i en rättssal i en patenttvist, men samtidigt köper Apple komponenter från den koreanska elektronikjätten.

Samsung tillverkar bland annat skärmpaneler till Ipad Air och enligt en ny rapport är företaget den största leverantören av skärmar under årets första kvartal, rapporterar CNET.

Apple fick 5,2 miljoner 9,7-tumspaneler med upplösning på 2 048 x 1 536 pixel från Samsung under det första kvartalet 2014. Panelerna hamnar i Ipad Air och Ipad med Retina. Apple får 62 procent av de totala leveranserna av skärmar i den storleken med samma upplösning.

LG Display levererar också skärmar till Apple, men de skickade 38 procent av skärmpanelerna till Ipad, en sänkning från 61 procent under det sista kvartalet 2013.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.