Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Youtube köper upp spelströmmande Twitch

Google-ägda videotjänsten Youtube ska enligt uppgifter köpa upp Twitch, en tjänst som strömmar tv- och datorspel.

Twitch lanserades 2011 och är en tjänst som strömmar e-sport och tv-spel. Twitch låter användare gratis se spel och ladda upp egna spelvideor från exempelvis en Playstation eller Xbox.

Nu rapporterar Variety videotjänsten Youtube avtalat om att köpa Twitch för över enmiljard dollar, eller över 6,5 miljarder kronor. Det skulle isåfall vara den största affären Youtube gjort, som i sin tur köptes av Google 2006 för 10,8 miljarder kronor.

Varken Youtube eller Twitch har kommenterat uppgifterna, och enligt Wall Street Journal är förhandlingarna fortfarande på ett tidigt stadium, och en överenskommelse ännu inte klar.

Google-ägda Youtube är en av världens största webbplatser för video, med över en miljard besökare varje månad. Varje minut laddas över 100 timmar video upp på Youtube. Enligt Twitch har sajten över 43 miljoner besökare varje månad, och cirka en miljon användare som skapar och laddar upp spelvideor.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.