Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Isaacson: Apple köper Beats för tv-innehåll

Författaren av Steve Jobs-biografin tror att det är Jimmy Iovine som lockar Apple att köpa Beats. Han kan hjälpa Apple att få till viktiga avtal med musik- och tv-bolag.

Apple ryktas köpa Beats, ett företag som tillverkar hörlurar, högtalare och driver en tjänst för strömmande musik. Affären sägs offentliggöras inom kort och blir i så fall Apples största uppköp hittills om prislappen på omkring 20 miljarder svenska kronor stämmer.

Sedan ryktet först började florera har flera tyckare spekulerat kring varför Apple skulle vara intresserade av att köpa företaget. Kanske är det inte företaget i sig utan grundarna Jimmy Iovine och Andre Young, mer känd som Dr Dre som lockar. De tros få chefspositioner på Apple båda två.

Författaren bakom Steve Jobs-biografin, Walter Isaacson, ger nu sin syn på saken. Han tror att det är Iovine som är nyckeln till det hela. #Beats-grundaren har starka band till musikindustrin och sitter som styrelseordförande för Interscope Geffen A&M. Isaacson tror att Tim Cook vill att Iovine ska leda Apples innehållsaffärer och säkra avtal kring musik och tv, rapporterar Billboard.

Bland författarens anteckningar till Jobs-biografin finns några rader om att Iovine ville att Apple skulle köpa Universal Music 2003. Apple har genom åren samarbetat med Iovine som hjälpt till att få till avtal med skivbolag till Itunes Store.

Kanske får vi se Iovine och Dr Dre första framträdanden som Apple-chefer under utvecklarkonferens WWDC som börjar den 2 juni.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.