Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dan Lyons går från falsk Steve Jobs till Silicon Valley

Dan Lyons är kanske mer känd som mannen bakom pseudonymen Fake Steve Jobs. Nu blir han mansuförfattare till komediserien Silicon Valley.

Författaren och skribenten Daniel Lyons är kanske mest känd för sin blogg där han skrev under pseudonymen Fake Steve Jobs, en parodi på Apples grundare och tidigare vd. Lyons har också arbetat för bland annat Forbes och Newsweek.

Bloggen The Secret Diary of Steve Jobs slutade uppdateras när Jobs gick bort i oktober 2011, men Lyons kan snart få användning för sina ironiska färdigheter igen. Enligt en rapport från Valleywag har han blivit anställd av HBO som manusförfattare till den populära komediserien Silicon Valley.

Silicon Valley hade premiär i april och handlar om en grupp unga programmerares öden och äventyr i USA:s teknikcentrum San Fransisco med omnejd. Serien innehåller gott om referenser till internet och företag som Apple, Google och Microsoft. Dan Lyons kommer att börja som en av manusförfattarna i och med säsong två.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.