Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppköp av Beats fortfarande oklart

Det förhandlas fortfarande om villkoren i Apples planerade uppköp av Beats, och enligt källor finns risk att affären inte blir av.

Sedan uppgifter om att Apple skulle köpa #Beats rapporterades har det varit helt tyst från Apples sida. Förra veckan rapporterade källor insatta i situationen att uppköpet blivit senarelagt och skulle komma att tillkännages denna vecka.

Dr Dre.

Ännu har dock ingenting sagts, varken från Apple eller Beats, om affären. Enligt Techcrunch pågår dock förhandlingarna fortfarande, men har varit nära att bryta ihop flera gånger. En källa uppger till sajten att affären blir av "med 70 procents sannolikhet".

Rapporten gör också gällande att det som Apple huvudsakligen är ute efter med sitt köp av företaget är talang, snarare än teknik. Källan säger mer specifikt att de är ute efter att knyta till sig Jimmy Iovine och Andre Young, mer känd som Dr Dre.

Uppköpet ryktas kosta Apple 3,2 miljarder dollar eller cirka 20,9 miljarder kronor. Det skulle därmed vara Apples dyraste företagsköp någonsin.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.