Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Appen Bilder kommer till Mac

Appen Bilder har länge varit standard för fotohantering i IOS, och under WWDC avslöjades att den även kommer till OS X nästa år.

Jämsides med förbättringarna för fotoappen i IOS avslöjade Apple under #WWDC att även Mac kommer att få en version av Bilder tidigt nästa år. Appen kommer precis som sitt syskon på Iphone och Ipad att vara ansluten till bildbiblioteket i Icloud och synkronisera bilder, album och redigeringar mellan enheter.

Inte mycket information finns om #Bilder för OS X, men gissningsvis kommer appen att innehålla motsvarande funktioner som presenterades i Bilder för IOS. Det skulle förutom bildlagring i molnet betyda en förbättrad sökmotor för bilder och reglage för smart bildredigering. Kanske kommer även filter från tredjeparts-utvecklare att stödas i OS X-versionen, men detta är inte bekräftat.

Det är också osäkert vad som kommer att hända med Iphoto, som för närvarande är standard-appen för bildhantering i OS X. På IOS-plattformen är Iphoto ett komplement som kan köpas till och i dagsläget erbjuder mer avancerade redigerings- och exportfunktioner.

Kommentarer
23 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.