Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

App Store får förbättrad sökning

Efterlängtade nya sökfunktioner i App Store ska underlätta för användare att hitta rätt bland över en miljon appar.

Eftersom App Store nu har över 1,2 miljoner appar är det inte det lättaste att hitta i den digitala butiken. Som det tidigare ryktats om vill Apple förbättra sökfunktionen i App Store, och under #WWDC presenterades flera förändringar som är tänkta att underlätta för användare att hitta precis den app de vill ha.

Sökfunktionen i App Store visar nu både relaterade sökresultat och trendande sökningar. Resultaten visas också som en skrollande lista, och utvecklare har nu möjlighet att förhandsvisa sina appar med en kort video. Utvecklare kan också sälja flera appar åt gången som en samling, förslagsvis till paketpris.

Butiken har också fått flera nya avdelningar för att belysa intressanta appar. Genom en ny flik som heter Explore (Upptäck) ska det gå smidigare att bläddra fram appar utifrån kategorier. Editors Choice (Redaktörens val) är en märkning som ger handplockade appar lite extra uppmärksamhet.

Utvecklare av appar kan också låta användare betatesta appar genom en ny gratistjänst som kallas Testflight. Genom Testflight kan användare bjudas in som betatestare, och nya versioner kan skickas ut med en lista över specifika saker att testa.

Förändringarna i App Store kommer under hösten tillsammans med IOS 8.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.