Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iwatch får OLED-skärm

Apple tros fortfarande lansera Iwatch under hösten och nya rapporter gör gällande att den får en OLED-skärm på mellan 1,3 och 1,6 tum.

Med nya IOS 8-appen #Health sätter Apple fokus på träning och hälsa. Företaget kommer dock sent in i matchen om konsumenterna då det redan finns en uppsjö av appar som fungerar tillsammans med armband och smarta klockor för att bland annat mäta användarnas rörelser och sömn. Enligt envisa rykten är Health bara början, Apple kommer någon gång under hösten att lansera en kroppsburen enhet som populärt kallas för #Iwatch.

Att enheten inte redan är lanserad ska bero på Apples höga krav gällande batteritid och företaget ska ha skjutit fram lanseringen flera gånger, enligt rapporter från leverantörer i Asien, skriver G for Games. Apple vill att skärmen ska dra nästintill ingen ström alls när den är i viloläge.

De senaste ryktena gör gällande att Iwatch får en OLED-skärm på mellan 1,3 och 1,6 tum. OLED-tekniken kan stänga av individuella pixlar, vilket minskar energiförbrukningen kraftigt.

Apple förväntas enligt rapporten från taiwaneiska Economic Daily att leverera omkring tio miljoner enheter. Iwatch sägs kosta omkring 349 dollar, motsvarande 2 300 kronor.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.