Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

EU beslutar snart om Apples köp av Beats

Innan Apples köp av Beats kan slutföras måste konkurrensmyndigheter godkänna affären. EU förväntas komma med sitt beslut i slutet av juli.

I början av maj började det cirkulera uppgifter om att Apple planerade att köpa hörlurstillverkaren #Beats för rekordhöga 3 miljarder dollar. I slutet av maj bekräftade Apple köpet via ett pressmeddelande, men innan affären kan bli officiell måste den godkännas av konkurrensmyndigheter i de länder där företaget är verksamma.

I slutet av pressmeddelandet skriver Apple att man hoppas att affären kan vara avslutad innan slutet av det fjärde kvartalet, vilket för Apple betyder i slutet av september. Enligt nyhetsbyrån Reuters kommer EU att meddela sitt beslut senast den 30 juli.

EU kan välja att godkänna affären eller sätta villkor som måste följas av parterna. Om de har djupare farhågor med affären ur konkurrenssynpunkt kan de öppna en mer omfattande utredning.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.