Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Video påstås visa baksida av Iphone 6

Ett videoklipp sägs visa en faktisk baksida till den kommande 4,7-tums modellen av Iphone. Den ser ut som tidigare prototyper, men med fler detaljer.

Japanska Macotakara har publicerat ett videoklipp som påstås visa baksidan av den kommande Iphone 6-modellen med en skärm på 4,7 tum. Till skillnad från tidigare bilder säger sajten att det här är en riktig baksida, inte någon prototyp.

Rykten gör gällande att Apple planerar att släppa två skärmstorlekar som populärt benämns som Iphone 6. Enligt den kinesiska sajten feng.com kommer den mindre modellen med antingen 32 eller 64 gigabyte lagring, medan den större modellen också kommer med alternativet 128 gigabyte.

Nuvarande Iphone-modeller säljs med 16 gigabyte som minsta alternativ, men det har många användare kunnat konstatera inte räcker särskilt långt.

Enligt en rapport kan mer än skärmstorleken komma att skilja de kommande Iphone-modellerna åt. Enligt KGI kan den större modellen med 5,5-tums skärm få optisk bildstabilisering, medan den mindre blir utan, rapporterar 9to5mac.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.