Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Itunes Festival återvänder till London

Efter att har kört en amerikansk uppsättning av Itunes Festival i mars har nu Apple meddelat att musikfestivalen också återvänder till London för åttonde året i rad.

För åttonde året i rad har Apple annonserat att musiktillställningen #Itunes Festival ska hållas i London. Tidigare i år anordnade Apple festivalen för första gången i Austin, USA i samband med festivalen SXSW.

Festivalen pågår under september månad och bjuder på över 60 olika artister och band, bland annat Maroon 5, Pharrell Williams, Beck, Blondie och David Guetta. Konserterna ges i den kända lokalen Roundhouse i London, som tidigare var ett lokstall.

Biljetter till konserterna kommer endast att lottas ut via utvald media världen över, exempelvis London Evening Standard och Global Radio. De som inte vinner någon biljett kan ändå se alla konserter gratis via Iphone, Ipad, Ipod Touch, Apple TV eller via Itunes i datorn. Apples chef över internettjänster Eddy Cue säger om festivalen:

"Itunes Festival i London är tillbaka med ännu en fantastisk uppsättning artister av världsklass, liksom otroliga nya akter. Dessa live-föreställningar fångar Itunes själ och hjärta, och vi älskar att erbjuda dem till våra kunder både på plats i Roundhouse och till de miljoner människor som tittar gratis världen över."

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.