Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Macbook Air får ännu en uppdatering

Enligt en rapport förbereder Apple ännu en uppdatering av Macbook Air, denna gång med ett nydesignat chassi och nya skärmar.

Apple förbereder att inom kort uppdatera Macbook Air-familjen med en ny chassidesign, bättre skärmar och processorer. Datorerna har börjat produceras, och tros lanseras i augusti enligt en rapport från tawianesiska Economic Daily [Google-översatt från kinesiska]. Om rapporten stämmer skulle det innebära den första nya yttre designen av Macbook Air sedan 2010 när de fick sin nuvarande form.

Apple genomförde en blygsam uppdatering av Macbook Air i april i samband med en prissänkning, när datorerna fick den senaste versionen av Haswell. Rapporten nämner att de nya modellerna får uppdaterade processorer, men det verkar sannolikt att det rör sig om de nuvarande Haswell-processorerna då Broadwell inte kommer att hinna levereras från Intel under hösten.

På grund av Intels problem med tillverkningen av Broadwell uppges också den ryktade bärbara datorn från Apple med 12-tumsskärm komma tidigast under årets tredje kvartal, men den kan även försenas till början av 2015.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.