Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny Mac mini syns i supportdokument

Ett supportdokument för Boot Camp beskriver en ny modell av Mac mini lanserad i mitten av 2014. Det tyder på att en uppdatering är nära förestående.

Mac mini har inte uppdaterats sedan 2012, och är den enda modellen Apple säljer som ännu inte har en Haswell-processor, förutom Macbook Pro utan Retina-skärm. Ett supportdokument som publicerats på Apples webbplats tyder nu på att en ny Mac mini snart kan komma.

Dokumentet ifråga listar systemkrav för Boot Camp, den del av OS X som låter Windows installeras på datorn, och bland listan på datorer som stöder Boot Camp visas Mac mini (Mid 2014). Då någon sådan modell ännu inte är släppt är det troligt att datorn kommer att få en uppdatering inom kort.

Möjligheten finns givetvis att det rör sig om ett skrivfel, men då tidigare modeller också finns med på listan är det knappast någon av de som blivit felskrivna. Med på listan finns också de modeller av Macbook Air som kom tidigare i år, men däremot inte gårdagens nya Macbook Pro med Retina.

Apple har inte kommenterat uppgifterna, men dokumentet ligger i skrivande stund ännu kvar med den okända Mac mini-modellen angiven.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.