Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple vinner Emmy för reklamfilm

Apple tilldelas en Emmy i kategorin Utmärkt reklamfilm för sin film Misunderstood där en pojke filmar en familjehögtid med sin Iphone.

Apple har vunnit det prestigefyllda Emmypriset för sin reklamfilm Misunderstood. Emmypriset delas årligen ut till tv-produktioner och kan ses som tv:s motsvarighet till en Oscar.

Årets upplaga är den 66:e Emmygalan och Apple tilldelas priset i kategorin Utmärkt Reklamfilm. Bland konkurrenterna i kategorin märks reklamfilmer från bland annat Nike och Budweiser.

I reklamfilmen använder en pojke en Iphone 5S för att filma en familjehögtid, och sedan klippa ihop och visa den via Airplay på en Apple TV. Filmen är producerad av Media Arts Lab, som tidigare gjort flera andra produktioner åt Apple.

Andra program som vinner Emmy i år är till exempel Orange Is The New Black, Game Of Thrones, Breaking Bad, Saturday Night Live och Sherlock.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.