Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazon köper Twitch

I motsats till tidigare rykten blev det inte Google som lade beslag på Twitch, utan det är istället Amazon som köper spelvideosajten för 970 miljoner dollar.

I maj i år rapporterade 99mac om ett rykte gällande att Google-ägda Youtube planerade att köpa Twitch, en tjänst som strömmar videor av tv- och datorspel. Twitch, som under juli månad hade 55 miljoner besökare på sin sajt, har nu sålts men det är inte Google som köper.

I ett meddelande på sin webbplats bekräftar Twitch att de istället blivit uppköpta av en annan jätte, nämligen Amazon. Emmet Shear, vd för Twitch, skriver om affären:

"Vi valde Amazon för att de tror på oss och delar våra värderingar och långsiktiga visioner, och de vill hjälpa oss att nå dit snabbare. Vi kommer att behålla det mesta likadant – vårt kontor, våra anställda, vårt märke och allra viktigast vår självständighet. Men med Amazons stöd kommer vi att ha resurserna för att ge dig ett ännu bättre Twitch."

Amazon har också bekräftat köpet, och meddelar att prislappen blev cirka 970 miljoner dollar, motsvarande 6,7 miljarder kronor. Amazons vd Jeff Bezos säger att han ser fram emot att lära av Twitch och att de båda företagen har mycket gemensamt, bland annat deras starka fokus på sina kunder.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.